portada-lanzamiento-web

8 punts a revisar abans de publicar una web

30 març 2020
WEB
5 min (562 paraules)

Desenvolupar una pàgina web consta de diferents etapes o processos. En algunes ocasions la gent pensa que un cop programada la web, ja es pot donar per finalitzada i publicar-la. Error! Un cop acabada l'etapa de programació, és super important revisar alguns punts clau abans de llançar-la i publicar-la a internet.

REVISAR UNA PÀGINA WEB ABANS DE PUBLICAR-LA ENS AJUDA A EVITAR FUTURS ERRORS O IMPREVISTOS.

 

PUNTS A REVISAR ABANS DE PUBLICAR UN WEB

1#Texts de la web
És molt molt important revisar els textos de la web, ja que qualsevol error en l'ortografia o gramàtica pot restar credibilitat a la nostra pàgina web. També és recomanable no publicar la web si encara tenim apartats amb seccions buides, per exemple amb text fictici algun missatge de l'tipus "Properament".

2#Els Meta tags
Els meta tags ens ajuden en les recerques en un navegador a facilitar-li a l'usuari quin tipus de contingut trobaran a la nostra pàgina web, per això és indispensable escriure i revisar aquests meta tags. Si en vols saber més, no et perdis aquesta publicació.

3#Certificat de seguretat
Avui dia és molt important donar-li a l'usuari la tranquil·litat de que una pàgina web és totalment segura, per això, cal disposar d'un certificat de seguretat (SSL) instal·lat al servidor web per permetre connexions segures amb garanties. Informa't sobre HTTPS, una web segura.

4#Pàgines de contingut legal
Encara que semblin secundàries, les pàgines com les de "Termes i condicions", "Condicions d'Ús", "Política de privacitat", "Cookies" ... Cobren un paper molt important a l'hora de llançar un web, ja que els usuaris tenen dret per llei a conèixer tota aquesta informació. Així doncs, abans de publicar un web cal assegurar-se que estan disponibles i que són correctes.

5#Optimització d'imatges
En els llocs web actuals gairebé totes les pàgines contenen una imatge, per això, és molt important assegurar-se que aquestes imatges estan optimitzades i que no alentiran la càrrega de la pàgina. No saps com optimizar les imatges del teu lloc web?

6#Pàgines secundàries i elements gràfics
En tota web hi ha elements gràfics i algunes seccions / pàgines que gairebé mai es veuen, com ara les pàgines d'error o el favicon. El navegador té pàgines predeterminades, però dissenyar les nostres pròpies pàgines per als codis d'error ens ajudarà a crear una identitat de marca més forta per a la nostra web.No et perdis el nostre post sobre codis d'error!

7#Optimització SEO
Hem perdut ja el compte de quantes vegades us hem parlat sobre el SEO d'una pàgina web, però és que millorar el posicionament SEO és super important per augmentar el trànsit d'usuaris i visitants al nostre lloc web. Per això, abans de llançar un web, és molt important revisar tots els elements de SEO que ens ajudaran a millorar el posicionament, com ara: generar el Sitemap , instal·lar plugins d'analitica i estadístiques, comprovar la velocitat de càrrega ...

8#CTA, botons i links
És molt important revisar que els botons i links portin a la direcció que volem, ja que sinó generem una arquitectura de navegació correcta podem "desubicar" a l'usuari i fer que se'n vagi de la nostra web.

 

Aquests són alguns dels punts que revisem en Use It abans de publicar una web. Vols conèixer més o necessites ajuda amb la teva web? Contacta'ns, estarem encantats d'ajudar-te.