portada-mockups

Mockups, la millor opció per a presentar el teu projecte

24 abril 2020
DISSENY
4 min (443 paraules)

La presentació d'un projecte a un client és una de les fases més importants, ja que ens interessa que el client visualitzi el concepte que li presentem. En aquest punt entren en joc els mockups o maquetes, que ens permeten mostrar (a través d'un muntatge digital) el disseny d'una manera més realista.

 

QUÈ ÉS UN MOCKUP?

Un Mockup o maqueta és un muntatge digital que permet als dissenyadors mostrar com quedessin els seus dissenys, i així generar una idea més aproximada o realista de com es veuria el projecte acabat. Avui dia hi ha moltíssimes opcions de mockups, podem trobar per a webs, apps, papereria, rètols, roba, mobilitat i vehicles ...

REALITZAR UN MOCKUP PER A LA PRESENTACIÓ D'UN PROJECTE AJUDA A QUE EL CLIENT ACCEPTI MÉS RÀPID NOSTRE DISSENY.

Podem trobar mockups en diferents formats d'arxiu però el més usat i més fàcil de trobar és el .psd, que és l'extensió de el programa d'edició d'imatges Adobe Photoshop.

 

COM ENS BENEFICIEN ELS MOCKUPS?

Com ja us hem comentat, els mockups són una gran opció ja que usar-los ens aportarà molts beneficis.

  1. Estalviaràs molt de temps.
  2. Proporcionen un valor afegit als teus dissenys.
  3. Ajuden els espectadors a entendre millor la teva idea.
  4. Enforteixen les qualitats dels teus productes.
  5. Ajuden a empatitzar i milloren la promoció del producte.
  6. Et serviran per a crear banners i landing pages eficaços.

 

mockup-papeleria-useit

 

ON TROBAR MOCKUPS GRATUÏTS?

Com tot recurs que existeix, podem trobar mockups gratuïts i de pagament. Aquests recursos necessiten d'un esforç i temps per part de dissenyadors, il·lustradors, fotògrafs o artistes visuals. Els mockups gratuïts solen estar més limitats potser en opcions, però podem trobar alguns molt interessants i que arribin a encaixar en els nostres dissenys en llocs com aquests:

1#Mockupworld
En aquest banc podem trobar mockups fotorealistes amb un aspecte professional que es distribueixen en diferents formats.

2#Graphicburger
L'eina preferida per molts dissenyadors per la gran quantitat de recursos que té. El punt negatiu és que no estan categoritzats, de manera que has d'anar buscant fins a trobar el Mockup que necessitis.

3#Smartmockups
Té una de les millors col·leccions de mockups gratuïts en línia i una plataforma d'edició per ordinador bastant potent. A més, et permet editar en línia amb una interfície bastant senzilla.

 

Si vols iniciar la teva projecte i vols presentar-lo al teu públic de manera professional, no dubtis en contactar amb nosaltres, podem ajudar-te.