teletrabajo-2

Teletreball, ha vingut per quedar-se

29 octubre 2020
MÀRKETING

Aquest virus ha fet que d’un dia a l’altre les empreses tingui d’adaptar-se a un nou mètode treball, el teletreball. Un mètode que fa uns mesos semblava impossible aplicar, finalment s’ha demostrat amb un augment del rendiment i una major conciliació familiar per part de tots que és possible.

A Useit ens hem adaptat molt bé a treballar en remot sempre utilitzant una comunicació fluïda entre els treballadors i gràcies a dos eines clau com; slack per comunicar-nos entre companys i zoom per fer les reunions necessàries. Creiem que amb els mesos que portem podem dir amb certeça que el teletreball ens dóna una sèrie d’ avantatges:

· Conciliació familiar

· Productivitat

· Reducció de despeses

· Comoditat

· Flexibilitat organitzativa de tasques

Sense cap mena de dubte és un mètode de treball que ha vingut per quedar-se, almenys fins que la situació actual sanitària es normalitzi i puguem tornar a les oficines. Encara que aquest sistema que per culpa del Coronavirus s’ha tingut que fer de forma forçosa, una cosa que des de l’empresa trobem molt a faltar és el caliu dels companys i l’unió que ens caracteritza com equip humà, per això i mentre la situació ens ho permeti Useit dona flexiblitat a cada un dels treballadors per anar a l’oficina o quedar-se a casa seva si es troba més segur.

Estem convençuts que un dia podrem tornar tots a unir-nos a l’oficina compartint la nostra passió i tornar a fer una vida laboral totalment normal.