miniatura-tendències-web-2020

Tendències en el disseny web 2020

21 January 2020
DISSENY
4 min (411 paraules)

Tornem a canviar d'any i amb això tornen a presentar-se sobre la taula nous conceptes que volen ser tendència aquest 2020 en el món del disseny web. Enguany comença trepitjant fort ja que la nova visió cap al disseny web presa una ruta mes dinàmica, neta i amb mecanismes visuals trencadors.

LA CREATIVITAT NO CONSISTEIX EN UNA NOVA MANERA, SINÓ EN UNA NOVA VERSIÓ. - EDITH WHARTON

 

1#Dissenys asimètrics: 
Comencem l'any amb els dissenys asimètrics, ja van tenir la seva petita aparició en el 2019 però no es va acabar de popularitzar ja que són dissenys difícils d'implementar. Aquest tipus de disseny a primera vista poden semblar caòtics i desordenats, però si s'aconsegueix donar-los un sentit visual concorde a la pàgina web, es pot justificar aquest caos afegint-li un gran toc estètic i fresc.

Diseño web asimétrico

 

2#Dibuixos a mà: 
Els dibuixos a mà estan cobrant mes vida i força en les pàgines web d'aquesta nova dècada, i la veritat, no ens sembla una cosa forassenyada, ja que en una societat on tothom està a un clic de distància, l'usuari demanda presència de tocs humans. És per aquesta raó que els dibuixos a mà personalitzats per a les web s'estiguin tornant tan populars.

Diseño web dibujo a mano

 

ELS USUARIS VOLEN SENTIR L'EMOCIÓ DE SABER QUE HI HA PERSONES DE CARN I OSSOS A l'ALTRE COSTAT DE LA PANTALLA.

 

3# Efectes de moviment i Dissenys 3D:
Els efectes de moviment i dissenys 3D arriben per a quedar-se en un temps on retenir a l'usuari en una pàgina web és cada vegada més difícil. D'aquí la importància d'elements animats i fluids, com per exemple elements que canvien de posició en fer scroll o es transformen en passar el punter del ratolí per damunt. Aquests elements ajuden a donar una sensació de dinamisme i velocitat al contingut per a captar l'atenció de l'usuari.

 

4#Vídeos de fons:
Els vídeos de fons són ideals per a transmetre en un primer contacte amb l'usuari l'essència d'allò que vol que coneguis. Últimament s'utilitza per a ensenyar l'apartat més humà de les empreses, i així generar una relació d'empatia i proximitat, o per a transmetre d'una forma mes clara i directa el productes o serveis que ofereix la marca.

Diseño web video fondo Useit

 

Mantenir actualitzat l'aspecte visual de la pàgina web del teu negoci t'aportés grans beneficis en el procés de captació de nous clients del teu públic objectiu. Nosaltres ja hem implementat les noves tendències en la nostra web, aquestes pensant a actualitzar la teva pàgina web? Contacta'ns, podem ajudar-te.