portada-proyecto-TGNagenda

L'agenda d'una ciutat

3 min (439 paraules)
Client
Ajuntament de Tarragona
Tipus de projecte
APP
Parlem de
apps
institución
turismo
agenda

L'Ajuntament de la ciutat de Tarragona confia a Use It i Semic seu projecte app TGN Agenda, l'agenda cultural de la ciutat amb tota la informació sobre concerts, exposicions, esdeveniments i festivals.
 

INTRODUCCIÓ

Tarragona és una ciutat plena de vida, moviment cultural molt intens i un alt registre de turisme. Una ciutat amb aquestes característiques necessitava un mitjà de comunicació d'acord amb les necessitats i característiques de la població, per això, desenvolupar una app gratuïta era la seva millor aposta. Així doncs la funció principal de l'app és la d'oferir informació als usuaris sobre esdeveniments i activitats que l'ajuntament organitza, a més alberga altres funcionalitats que ajuden a la promoció turística de la ciutat.

 

TO I ESTIL

L'app segueix la identitat visual de l'Ajuntament, mantenint el vermell com el seu color principal, i tenint en compte que el vermell simbolitza el dinamisme i energia, ens va semblar idoni per representar una ciutat tan plena de vida i energia, i per destacar elements com per exemple links, botons, categories ...

La paleta de colors es complementa amb una escala de grisos que va des del blanc fins al negre pur. Els grisos s'han utilitzat per elements menys importants com separadors, botons secundaris, etiquetes, localitzacions...

 

mockup-app-TGNagenda

L'AGENDA D'UNA CIUTAT

La principal funció de l'aplicació és la d'agenda on trobem tots els esdeveniments i activitats que organitza l'ajuntament, aquests poden estar classificats per esdeveniments de curta durada, llarga durada o cicles (on s'inclouen diferents esdeveniments i / o activitats). Per facilitar-li a l'usuari la recerca d'esdeveniments i activitats concrets, es va establir un sistema de categories per "temàtiques", alguns exemples són: art, cinema, cultural, gastronomia, esports ...

L'app també li ofereix a l'usuari la possibilitat de guardar en favorits els esdeveniments, activitats o cicles que més li interessin i configurar avisos segons les seves preferències i categories que més li agradin o interessin.

 

EL PUNT FORT D'AQUESTA APP RESIDEIX EN LA SEVA SENZILLESA I EN LA QUALITAT I CONSTANT ACTUALITZACIÓ DE CONTINGUTS.

UNA CIUTAT AMB HISTÒRIA

Tarragona és una ciutat amb molta cultura i història, per això l'app inclou un apartat de llocs d'interès que es pot visualitzar en format mapa o llista, i amb fitxes ben detallades, dels punts més turístics i recomanats de la ciutat.

També inclou el bloc de notícies, on els usuaris es podran mantenir informats de les notícies més importants que tenen lloc a la ciutat, i també rebran avisos sobre períodes d'inscripcions i gestions per part de l'ajuntament.