portada-proyecto-cumplinet

Protocols d'higiene

2 min (300 paraules)
Client
Instrunet i Laboratorios Anios
Tipus de projecte
APP
Parlem de
apps
gestión
protocolos

Use It desenvolupa per Instrunet i laboratoris Anios l'app Cumplinet, una app privada basada en el formulari observacional de l'OMS adaptat a l'entorn digital.

 

INTRODUCCIÓ

Cumplinet està dissenyada per adaptar-se a diferents dispositius, com mòbils i tauletes, a més accessible des de qualsevol ubicació de l'hospital o centre de salut (fins i tot zones sense Wifi), i cal destacar que no està condicionada a cap sistema operatiu, ni a el tipus de dispositiu utilitzat per l'observador.

TO I ESTIL

La gamma cromàtica d'aquest projecte ve establerta pel color principal, el violeta, que transmet serenitat i reflexió, i s'ha utilitzat per a elements que es volien destacar. Com colors complementaris es van triar dos grisos de diferent valor de lluminositat, aquests es van usar per jerarquitzar i separar informació a través de línies, fons i botons secundaris.

EN AQUESTA APP ES VA DONAR MÉS IMPORTÀNCIA AL DISSENY UX QUE AL DISSENY UI.

LA HIGIENE ÉS EL PRIMER

Cumplinet és una aplicació per a mòbil que permet monitoritzar el compliment de la higiene de mans de manera més ràpida i eficient en hospitals i clíniques, on la higiene és un dels factors més importants per evitar la propagació de virus i malalties. Amb aquesta aplicació es genera un estalvi de temps i una minimització dels errors de transcripció generats pels qüestionaris en format paper.

 

UNA APP INTUITIVA

El mapa de navegació de l'aplicació es va generar pensant en l'usuari final, per així obtenir una aplicació intuïtiva i amb una bona usabilitat, evitant l'ús d'elements decoratius, i si emprant elements funcionals i útils per al seu ús. Les dades recollides a través dels informes són enviats a un programari de tractament de dades de l'hospital mateix, on són analitzats pel personal encarregat i es fan servir per millorar la sanitat i higiene l'hospital.

 

Necessites una app a mida per a la teva empresa o projecte?