portada-proyecto-app-software-oep

Skeleton Gest, pensant en la salut animal

4 min (453 paraules)
Client
Optimal Essence Productions
Tipus de projecte
APP
SOFTWARE
Parlem de
apps
software
productividad
gestión

Optimal Essence Productions (OEP) confia a Use It el disseny i desenvolupament de la seva app i software de gestió de la gamma de productes Skeleton.

 

INTRODUCCIÓ

OEP és una empresa que es dedica a la investigació i desenvolupament de productes per a la salut animal, situada al Parc Científic, Tecnològic i Agroalimentari de la ciutat de Lleida. En 2016, dissenyen la línia SKELETON de bioseguretat global que consta de desinfectants, detergents i acidificants; aportant una solució en cada etapa productiva de el sector agroalimentari.

 

TO I ESTIL

Tant el software de gestió com l'app són eines amb funcions molt específiques, per aquest motiu es van dissenyar pensant en la usabilitat de cada eina, però sense deixar de banda els elements que formen part de la identitat visual de la marca. El taronja cobra protagonisme en el disseny de la interfície a través de les pantalles d'inici de sessió, fons de menú i fons de pantalla. Per crear contrast s'afegeixen a la paleta el blau (color secundari de la marca) i el negre, que faciliten la llegibilitat i estructuració.

mockup-software-oep

 

UN SOFTWARE PER A GESTIONAR-HO TOT

L'ús del software i de l'app és exclusiu per a treballadors, per això, el seu accés es fa a través d'usuari i contrasenya activat per un dels administradors. El software és l'eina amb més funcionalitats de el projecte, on podem consultar, afegir, eliminar i editar els consums, informació legal, integracions, explotacions, documentació, avisos i usuaris. El software ens permet afegir diferents perfils d'usuari, com ara directors d'integracions, grangers, distribuïdors, veterinaris i aplicadors, on cada tipus de perfil pot visualitzar unes funcionalitats i eines diferents.

 

APP, FACILITANT ELS CONTROLS EN EXPLOTACIONS

L'aplicació mòbil és una eina que està principalment dirigida per aplicadors, que són el perfil d'usuaris que realitzen controls en les diferents explotacions i granges. Per realitzar un nou control primer es selecciona l'explotació, on podem visualitzar-la en el mapa per assegurar-nos que la localització sigui la correcta. Els controls estiguin formats per un sol tipus de formulari, on segons les opcions que es vagin activant es va configurant, per exemple, podem realitzar aplicacions de desinfecció, detergència, aigua ... A l'realitzar un nou control també es realitza un full de venda . A més, l'app permet als aplicadors visualitzar avisos de visites pròximes i resultats d'analítiques.

 

Estàs pensant en desenvolupar una eina software o app per la teva empresa?