portada-proyecto-reutilitzam

Una segona oportunitat

3 min (414 paraules)
Client
Consell Comarcal del Segrià
Tipus de projecte
APP
WEB
Parlem de
apps
webs
reutilitzar
institución

Reutilitza'm és un projecte web i app desenvolupat per Use It per al Consell Comarcal del Segrià, que permet donar una segona oportunitat a objectes en bon estat que els usuaris ja no necessiten o usen.
 

INTRODUCCIÓ

Aquest projecte ve impulsat pel Consell Comarcal Segrià per reduir els residus generats que acaben en les "deixalleries" o "punts nets", i oferir un intercanvi entre usuaris per així promoure la reutilització d'objectes en bon estat. El projecte està format per una plataforma web i una plataforma app que es van dissenyar i van programar tenint en compte les necessitats de l'usuari final, la usabilitat i l'accessibilitat multidispositiu.

TO I ESTIL

La gamma cromàtica d'aquest projecte ve establerta per dues tonalitats del color verd, un clar i l'altre més fosc. Encara que s'ha establert com a color principal el verd clar donat la seva lluminositat i contrast, aquest s'ha utilitzat per headers i botons principals. El verd fosc s'ha aplicat principalment a botons secundaris. Es va decidir afegir a la paleta de colors un gris mitjà per crear contrast i no sobrecarregar de verd les interfícies. El gris s'ha aplicat en desplegables, footer, inputs, separadors ... Creant així un subtil contrast que ajuda a diferenciar elements i blocs.

capturas-app-reutilitzam

UNA SEGONA OPORTUNITAT

Aquest projecte multidispositiu va ser dissenyat per facilitar les diferents accions als usuaris, i així aconseguir reduir els objectes que encara estan en bon estat però que es lliuren a les "deixalleries" i "punts nets". Tant la web com l'app es poden consultar sense registrar-se però per poder publicar ofertes o contactar amb demandants cal registrar-se i iniciar sessió.

UN PROJECTE DESENVOLUPAT PENSANT EN LES NECESSITATS DE L'USUARI, I EN EL MEDI AMBIENT.

FUNCIONALITATS DESTACADES

1#Ofertes
Permet publicar, consultar i contactar amb anuncis d'altres usuaris.
 

2#Demandes
Funcionament similar però amb demandes que els usuaris publiquen sobre objectes que estan buscant o necessiten. 
 

3#Recollida de voluminosos
Petició directa amb la entitat per a que es realitzi una recollida d'objectes voluminosos a domicili. 
 

4#Bústia de suggeriments
Estableix un canal directe de missatgeria amb l'entitat.
Encara no has provat la plataforma Reutilitza'm?
Dóna una segona oportunitat als teus objectes.

mockup-reutilitzam