portada-proyecto-studik

Agència de comunicació i disseny

2 min (278 paraules)
Client
Studi-K
Tipus de projecte
WEB
Parlem de
webs
portfolio

Programació i desenvolupament web per part de Use It per a Studi-k en el restyling de la seva nova, creativa i funcional pàgina web.

 

INTRODUCCIÓ

Studi-k brand & communication, és una agència de consultoria de disseny creatiu enfocada a col·laborar amb el client per a aconseguir els seus objectius comercials a través d'estratègies integrals de disseny de comunicació d'acord amb les necessitats de cada marca, producte o servei. En aquest projecte es va programar la web i portfoli a mesura de l'empresa, on es va tenir molt en compte les necessitats del projecte i els seus requisits.

UN PORTFOLI I MENÚ DE NAVEGACIÓ CREATIU

Aquesta pàgina web, i alhora portfoli, evadeix la clàssica estructura i ens presenta el menú de navegació en una "infografia" interactiva i dinàmica. La web està formada pels apartats de la "Home", que al seu torn funciona com portfoli i recull els diferents treballs de l'estudi, i de l'apartat "About us", on a part de presentar l'estudi de disseny també hi ha la informació i formulari de contacte. Els altres enllaços de la infografia porten als seus perfils en les xarxes socials.

LES IMATGES, L'ELEMENT ESTRELLA

Com a bon portfolio que es preï les imatges formen una part essencial de tota la pàgina web, però especialment en els detalls dels projectes. El detall d'un projecte aquesta format pel nom, una breu descripció i categories del projecte. Seguidament trobem una infinita varietat de layouts on s'afegeixen imatges, sliders i vídeos sense cap mena d'ordre establert, la qual cosa li dóna una major llibertat a l'estudi per a crear el storytelling i mostra del projecte.

 

Vols una pàgina web per a mostrar els teus treballs?