portada-proyecte-web-cupasa

Agricultura de precisió al seu servei

4 min (456 paraules)
Client
Cupasa
Tipus de projecte
WEB
Parlem de
webs
corporativo
servicios
catálogo

Disseny i programació web per part de Use It per a l'empresa Cupasa situada a Lleida, una de les empreses pioneres en innovació tecnològica enfocada en l'agricultura de precisió.

 

INTRODUCCIÓ

Cupasa és una empresa que ofereix serveis enfocats a l'agricultura, a través d'un context d'innovació tecnològica i sempre amb un màxim respecte pel medi ambient. La seva visió i missió es basen en el desenvolupament d'agricultura de precisió, qualitat màxima en els serveis oferts i esperit innovador, fomentant el treball en equip i la fertilització racional.

TO I ESTIL

La paleta de colors de la web està basada en els colors d'identitat de la marca, el vermell i el blanc, complementats amb un gris suau per a separar i jerarquitzar blocs de contingut. S'utilitza el vermell per a elements com els CTA, botons, links, blocs destacats, etc. Per a no sobrecarregar el disseny, es va optar per usar una iconografia lineal que aporten simplicitat i elegància al disseny, afegint-li un toc de color per a donar-li dinamisme i vitalitat.

Un dels recursos gràfics destacats de l'empresa és "Tarti", una il·lustració d'un cuc que forma part de la seva identitat visual des de fa anys. "Tarti" representa la forta unió de l'empresa amb la terra i els cultius, i alhora la seva faceta més amigable i pròxima.

 

 

elements-graficos-web-cupasa

PÁGINA WEB MÁS ACCESIBLE

La nueva arquitectura de la página web, le brinda al usuario una experiencia de navegación más clara y estructurada. Se decide organizar la página web con los siguientes apartados: Empresa, Servicios, Productos, Novedades y Contacta.

En el apartado de Servicios, se nos presenta de forma individual y detallada los diferentes servicios que ofrece la empresa, además, se añaden fotografías del equipo de Cupasa realizando sus actividades con algunos clientes. Otro apartado que cabe destacar es el de la Empresa, donde se explican tanto los valores como la ética profesional que desarrolla Cupasa en todos sus servicios, y a la vez se personifican a su equipo humano, hecho que ayuda a los clientes y público objetivo a empatizar con la empresa. 

 

mockup-web-cupasa

ELEMENTS QUE AJUDEN A L'USUARI

Cupasa volia oferir un "servei" extra als visitants del seu web, per això en l'apartat d'Inici es va afegir el bloc d'informació d'interès. En aquest bloc trobem dos enllaços directes a Informació sobre regs i Informació sobre preus, a més de un giny que mitjançant la geolocalització proporciona a l'usuari un pronostico del temps.

La teva empresa o marca encara no té pàgina web?