portada-proyecto-web-software-help-engineering

Help engineering, una eina per als enginyers

5 min (513 paraules)
Client
Help Engineering
Tipus de projecte
WEB
SOFTWARE
Parlem de
webs
software
gestión
consultoría
corporativo

Use It dissenya i desenvolupa una plataforma i software web per a l'empresa Help Engineering, que està especialitzada en enginyeria industrial i facilita solucions d'enginyeria mecànica online de forma autogestionada.

 

INTRODUCCIÓ

Help Engineering és una empresa especialitzada en enginyeria industrial aplicada a el disseny de màquines i equips industrials, i que compta amb més de 15 anys d'experiència en tot tipus de projectes. A través de la seva eina, faciliten la feina d'enginyeria als estudiants i professionals d'aquest sector. En la seva eina es poden trobar solucions òptimes i innovadores, en les quals s'especifiquen els pros i contres, i també un llistat de proveïdors.

TO I ESTIL

L'estètica de la pàgina web corporativa i del programari es basen en els colors d'identitat de la marca, el vermell i el negre. S'utilitza el vermell per potenciar i establir una identitat més forta en l'eina, i així promocionar al mateix temps l'empresa. Tenint en compte la quantitat d'informació i text que alberga aquest projecte, s'utilitza una iconografia lineal per suavitzar el disseny i, alhora, ajudar a l'usuari a reconèixer amb facilitat els diferents apartats d'informació o les seves funcionalitats.

PÀGINA WEB CORPORATIVA

El principal producte d'aquest projecte és el software, però presentar aquest tipus de programari al públic objectiu sense cap tipus d'informació de lliure accés, hauria provocat uns resultats poc positius.

Per això, es va dissenyar i crear una web corporativa per a Help Engineering amb una arquitectura molt simple però eficaç. L'usuari pot trobar els valors de l'empresa, les principals funcionalitats del software, els preus i tarifes amb subscripció mensual o anual, el bloc de notícies i un apartat de contactar. El portal també alberga les pàgines per registrar-se i/o iniciar sessió en el programari.

mockup-precios-help-engineering

 

UNA EINA PER FACILITAR EL TREBALL DELS ENGINYERS

El programari, és una de les eines més completes de treball i consulta per a enginyers que hi ha actualment al mercat. Aquesta eina permet opcions tan útils com el disseny de mecanismes, càlcul de mecanismes, càlcul de resistència estructural i càlcul de components industrials, a través de formularis configurables per obtenir un resultat.

A més té àrees informatives com la àrea de coneixement, on trobem informació sobre materials, sistemes, tractaments, etc., l'apartat de top components industrials, on es detallen un llistat de proveïdors, o l'apartat de normativa, en el quin es recullen directives , normes i documentació. L'eina també ofereix, per a casos puntuals on no es pot trobar la solució en el programari, una pantalla de contacte per a projectes personalitzats.

En el perfil d'usuari, es pot editar la informació, visualitzar les factures i veure els projectes guardats que té l'usuari de l'eina.

Vols iniciar un projecte que requereix d'un programari amb certes funcionalitats úniques?