portada-proyecto-web-jorfe

La millor opció per al medi ambient

2 min (348 paraules)
Client
Jorfe
Tipus de projecte
WEB
Parlem de
webs
catálogo

Disseny, programació web i creació de continguts audiovisuals per part de Use It per a Jorfe, una de les empreses pioneres en eficiència energètica de Lleida.

 

INTRODUCCIÓ

Jorfe és una empresa dedicada a l'assessorament, gestió energètica i d'instal·lacions a nivell integral amb més de 35 anys d'experiència.
En aquest projecte es va dissenyar i programar el web corporatiu a mida de l'empresa, tenint molt en compte la seva imatge corporativa, els seus valors i requisits de el client, que va estar molt pendent durant totes les fases de el projecte.

TO I ESTIL

La paleta de colors de la web està basada en els colors corporatius de l'empresa, el verd i el gris. Aplicant el verd en els elements d'acció com botons, links ... i en elements que es desitjava destacar, com per exemple, icones, gràfiques, imatges... Es va emprar un conjunt de tonalitats en gris per acompanyar i suavitzar el verd, i així crear contrast entre aquests colors, els quals es van usar per jerarquitzar i separar informació en un mateix apartat.

 

LA MILLOR OPCIÓ PER AL MEDI AMBIENT

La principal funció que havia de complir la pàgina web era la de presentar els serveis de l'empresa i al seu torn conscienciar de l'ús de les energies renovables i els vehicles elèctrics, entre d'altres opcions que l'empresa ofereix. Per això es van crear subapartats on es va organitzar i va explicar, amb texts i recursos gràfics, la informació específica de cada servei.

PER ACONSEGUIR UNA MAJOR ACCEPTACIÓ I ARRIBADA A EL PÚBLIC OBJECTIU ES VAN UTILITZAR IMATGES PRÒPIES DE L'EMPRESA, EL SEU EQUIP HUMÀ I DE LA FLOTA DE TRANSPORT.

 

MÉS DE 35 ANYS D'EXPERIÈNCIA

En aquest projecte també es va destacar l'apartat de "Projectes", ja que no hi ha millor aval per a un futur client a veure els projectes que ha realitzat una empresa, i més tenint les característiques d'aquests. Es va implementar un esquema de filtrat per categories principals en referència als tres serveis principals que ofereix l'empresa: Energies renovables, vehicles elèctrics i instal·lacions integrals.

 

La teva empresa o marca encara no té pàgina web?