portada-proyecto-moblesros

Llars i espais únics

2 min (359 paraules)
Client
Mobles Ros
Tipus de projecte
WEB
Parlem de
webs
catálogo

L'empresa Mobles Ros confia a Use It el nou disseny i desenvolupament a mida de la seva web corporativa, i alhora catàleg digital.
 

INTRODUCCIÓ

Muebles Ros és una empresa amb més de 85 anys d'història que es dedica a la fabricació de dormitoris totalment únics i adaptats a les necessitats de l'usuari i espai. En aquest projecte es va dissenyar i programar la pàgina web corporativa, que al seu torn fa de catàleg per mostrar els seus productes i col·leccions.

 

TO I ESTIL

La paleta de colors de la web està basada principalment en el color principal d'identitat de la marca, el vermell, el qual s'ha complementat amb el gris per aportar neutralitat i contrast a el projecte.

Es va usar el vermell en elements d'acció o que es volien destacar, com per exemple títols, botons i hovers. Però es va limitar bastant l'ús de l'vermell a la web ja que es volia destacar el contingut de les fotografies (productes), per això es va afegir el gris per aportar neutralitat i jerarquitzar elements i informació de manera subtil però efectiva.

mockup-web-moblesros

ES VA DISSENYAR UNA ARQUITECTURA DE NAVEGACIÓ SIMPLE QUE PERMETI A L'USUARI ARRIBAR DE FORMA RÀPIDA A L'INFORMACIÓ QUE AQUEST ESTÀ BUSCANT.

 

SECCIONS DESTACADES

1#Ros
Apartat de caràcter corporatiu on s'explica la història, la visió i valors de l'empresa.
 

2# Catàleg
Secció on es va filtrar i va jerarquitzar més informació tenint en compte les seves col·leccions i productes orientats als diferents tipus d'usuaris. Ens permet visualitzar col·leccions i productes, i a més contactar per realitzar un projecte a mida.
 

3#On comprar
Permet a l'usuari saber en què països distribueix l'empresa i enviar una sol·licitud per saber quin és el seu distribuïdor més proper.
 

4#Blog I Contacte
Apartats molt útils per ajudar a el posicionament de SEO i màrqueting, i per oferir als usuaris el contacte directe amb l'empresa.

 

 

Necessites una pàgina web on mostrar els teus serveis i productes?