portada-proyecto-web-esparsala

Un web amb fonaments

2 min (357 paraules)
Client
Espar:Sala Arquitectes
Tipus de projecte
WEB
Parlem de
webs
portfolio
catálogo

Programació i desenvolupament web per part de Use It per a l'estudi Espar:Sala Arquitectes en el restyling de la seva nova i funcional pàgina web.
 

INTRODUCCIÓ

Espar: Sala Arquitectes és un estudi d'arquitectura, urbanisme i disseny fruit de la fusió entre dues generacions d'arquitectes. En aquest projecte es va programar web corporatiu a mida de l'empresa, on es va tenir molt en compte la identitat visual corporativa de la marca, les necessitats de el projecte i els seus requisits. Amb aquesta pàgina web es pretén presentar i donar a conèixer els serveis i projectes realitzats per l'empresa i promocionar la seva botiga física.

UNA WEB AMB FONAMENTS

L'arquitectura de navegació és senzilla i amb bona accessibilitat per a tot tipus d'usuaris, està formada per les pàgines Home, presentació de l'empresa i el seu equip, serveis, projectes, botiga interiorisme, botiga online (link extern), magazine (link extern) i la imprescindible pàgina de contacte.

L'apartat de Projectes compta amb dos tipus de filtre per a la recerca específica de projectes, aquests són els de filtrar per categoria i / o filtrar per any, que li permeten a l'usuari veure un perfil concret de projectes del seu interès. En l'apartat de Serveis es va optar per no incloure subapartats específics de cada un i en la pàgina principal de Serveis incloure desplegables de cada un, fent així la pàgina molt més compacta i resolutiva.

 

PROMOCIÓ BOTIGA FÍSICA

Un dels objectius va ser el de donar a conèixer i promocionar la botiga física / botiga d'interiorisme, per a això es va crear un "catàleg" en el qual trobem les diferents categories d'espais (pe cuines, banys, dormitoris, exteriors ...) i en cada categoria l'explicació del tipus de projectes que realitzen i dels productes que ofereixen per a la resolució d'aquest tipus d'espai.
 

Estàs pensant en crear una pàgina web per al teu estudi o negoci?