portada-proyecto-app-soprema

Una app per distribuïdors

3 min (346 paraules)
Client
Soprema Group
Tipus de projecte
APP
Parlem de
apps
catálogo
corporativo
servicios

Disseny i programació per part de Use It de la nova app per al grup Soprema. Aquesta aplicació corporativa conté funcionalitats com un catàleg de la gamma de productes, documentació variada, notificacions push-up i contacte directe.

 

INTRODUCCIÓ

El Grup Soprema s'ha desenvolupat i diversificat a través del món, i actualment compta amb més de 8.000 professionals, 67 fàbriques, 90 filials d'explotació i més de 4.000 distribuïdors. Les seves aportacions com a empresa són la innovació i desenvolupament en tècniques de producció i instal·lació, consciència mediambiental i sensibilitat ecològica i un compromís amb la qualitat total.

TO I ESTIL

Sempre donant prioritat a la usabilitat davant de l'estètica, s'utilitza el blau com a color predominant i es crea una gamma de colors modificant la seva intensitat de lluminositat. A més s'afegeix un gris clar per contrastar i realçar elements de el disseny. S'estableix també una jerarquia tipogràfica per establir un criteri de lectura per millorar la lectura de l'contingut, i imatges il·lustratives dels diferents productes i serveis.

UTILITZAR IMATGES IL·LUSTRATIVES DELS PRODUCTES O SERVEIS ÉS UNA FORMA EFICIENT DE PROMOURE LA VENDA I CONTRACTACIÓ.

 

UNA APP AMB MÚLTIPLES FUNCIONALITATS

Tota app es desenvolupa per tenir una finalitat d'ajudar i ser útil per als seus usuaris, per això motiu aquesta app incorpora múltiples mòduls que serveixen per millorar l'experiència d'usuari. Les seves finalitats d'ús van des d'una col·lecció de solucions d'aïllament (dividides entre tipus d'edifici i element constructiu), un catàleg de gamma de productes, un glossari, documentació variada, notificacions push-up automatitzades, informació sobre l'empresa i contacte directe amb el servei d'atenció de l'empresa.

L'app està destinada a ser usada per distribuïdors pertanyent a el grup de Soprema per aquest motiu, l'usuari abans de poder iniciar sessió ha de registrar-se a través d'un formulari i iniciar sessió. Aquest fet també ajuda a l'empresa a tenir un control més eficient sobre el nombre d'usuaris.

A Use It som experts en el disseny d'aplicacions que ajuden a les empreses a créixer professionalment. Vols rebre més informació?