portada-proyecto-app-ei!

Una eina feta a mida

2 min (398 paraules)
Client
CEEI Lleida | Centre Europeu d'Empres i Innovació
Tipus de projecte
APP
Parlem de
apps
comcorp
gestión

La fundació de l'CEEI Lleida confia en Use it per al disseny i desenvolupament de la seva app de comunicació per a les diferents empreses ubicades a les seves instal·lacions, i el CMS de gestió de continguts de l'app.

 

INTRODUCCIÓ

App EI! és un projecte app de "comunicació corporativa" adaptat a les necessitats de la fundació de l'CEEI Lleida. El CEEI Lleida acull, assessora i dinamitza en les seves instal·lacions iniciatives emprenedores viables que arrisquen innovant i que es converteixen en líders en els seus sectors. Per aquest motiu, es va crear una App per generar una comunicació ràpida i instantània entre fundació i empreses, i entre les empreses ubicades a les seves instal·lacions.

TO I ESTIL

El color principal de el projecte és el blau, color que podem associar a la tecnologia, el progrés i la innovació, i que a més és el color representatiu de la fundació. S'ha utilitzat el blau per destacar elements importants com botons, títols, elements d'alerta de notificacions i incidències pendents de llegir.

Com color secundari es va triar un gris clar per a elements de separació, dates, títols i textos secundaris. El gris aporta certa simplicitat ia més ajuda a que el disseny sigui més llegible i usable per part de l'usuari final.

UNA APLICACIÓ FETA A MIDA

L'App EI! és una aplicació feta a mida per a la fundació CEEI Lleida que conté mòduls que cobreixen les necessitats de les empreses que es troben a les seves instal·lacions. L'App és totalment privada, amb accés exclusiu per als treballadors i emprenedors que la pròpia fundació dóna d'alta, això la fa una App totalment segura i personal.

 

L'OBJECTIU PRINCIPAL, COBRIR NECESSITATS

Algunes de les funcionalitats que incorpora l'App són les de generar incidències sobre serveis o instal·lacions de les oficines, crear networking entre les empreses acollides a través del catàleg de la Comunitat i dels xats i missatges privats de l'app.

A més permet el servei de Reserva de sales amb un link extern i li dóna l'opció a l'usuari de mantenir-se a el dia gràcies a el mòdul de Notícies on la fundació va publicant nous serveis, cursos, formacions i tallers.

 

Necessites una app totalment exclusiva per a la teva empresa?

mockup-app-ceei