Img-fruitsdeponent-fruta-interior

Una web amb sabor per Fruits de Ponent

4 min (476 palabras)
Cliente
Fruits de Ponent
Tipo de proyecto
WEB
Hablamos de
corporativo
webs
rediseño

El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, ha tornat a confiar en Useit pel redisseny i programació de la seva pàgina web.

L'objectiu principal era tenir un disseny més actual i acord amb al concepte de Grup Cooperativa, així com oferir als socis un punt d'accés a les seves eines de gestió.

INTRODUCCIÓ

Grup Cooperatiu Fruits de Ponent és un ecosistema cooperatiu agroalimentari en la qual la seva base es sosté en el seu valor humà, que després de diverses dècades, han fet prevaler els principis i valors de l'empresa. Nascuda el 1992 com una cooperativa, l'any 2020 es consolida com a grup cooperatiu unint a les quatre cooperatives del grup.

mockup-web-fruits-ponent

TO I ESTIL

El disseny de la web s'ha basat en els seus colors corporatius, el verd, el taronja i el blanc, donant així, la unitat que l'empresa buscava. El color blanc fa que respirin tots els elements i li aporta frescor.

L'ÚS DE COLORS CORPORATIUS I EL PROTAGONISME DEL COLOR BLANC FA QUE LA WEB TINGUI PERSONALITAT I SIGUI DINÀMICA.

 

Un dels protagonistes són els títols en una sèrie “bold” i en color taronja que li donen caràcter al conjunt. Per al contingut s'ha utilitzat la tipografia Open Sans que li aporta llegibilitat al lector. Les imatges de gran tamany són un gran atractiu per l'usuari. I la iconografia que hem creat ajuda a simbolitzar els conceptes.

PER A ACONSEGUIR UNA MAJOR IDENTITAT S'HA UTILITZAT FOTOGRAFIES PRÒPIES DE L'EMPRESA, EL SEU EQUIP I FLOTA DE TRANSPORT.

 

 

SOSTENIBLITAT

Sense cap dubte, un dels valors més importants del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent. S'ha potenciat aquesta secció fent una pàgina exclusiva explicant totes les mesures adoptades per a contribuir la cura del medi ambient, amb l'objectiu de deixar un llegat just, sa i sostenible per les futures generacions.

 

MÉS DE 25 ANYS D' EXPERIÈNCIA

Que una empresa amb la seva trajectòria torni a confiar en nosaltres perquè redissenyem la seva pàgina web ens enorgulleix. A Useit fem que tots els nostres projectes siguin únics, lliurant un producte de qualitat i amb una atenció pròxima i professional.

 

Creus que la web de la teva empresa necessita un redisseny? O encara no tens web?