portada-diseño-web-restaurantes

Disseny web per a restaurants (amb exemples)

29 maig 2020
DISSENY
6 min (718 paraules)

Si tens un restaurant i t'estàs preguntant si hauries de fer una pàgina web del teu negoci? La resposta és sí. Tenir una pàgina web del teu restaurant serà molt beneficiós per al teu negoci, ja que podràs promocionar-de forma fàcil i automàtica, a més d'oferir més informació sobre els teus plats i el teu negoci als clients.

QUÈ INCLOURE EN UNA PÀGINA WEB D'UN RESTAURANT?

A la pàgina web del teu restaurant pots incloure la informació o funcionalitats que tu vulguis, però nosaltres et proposem algunes opcions tan beneficioses com aquestes:

1#Reserva de taules online
L'usuari pot fer la reserva online sense necessitat de trucar per telèfon o apropar-se al negoci. Més pràctic i ràpid per al client, i molt més còmode per a la gestió de restaurant.

2#Cartes i menús
Informar als clients de quins plats o opcions ofereix el restaurant, és una forma molt útil d'atreure clients que saben el que volen.

3#Servei a domicili
A tots ens ha passat que tenim ganes de menjar un plat específic d'un restaurant però ens fa mandra anar-hi. Per aquest motiu, oferir menjar a domicili és una estratègia molt bona per millorar les vendes.

MÉS DEL 36% D'ESPANYOLS UTILITZEN ELS SERVEIS DE MENJAR A DOMICILI A TRAVÉS APPS O WEBS.

4#Presentació i història de l'restaurant
A tots ens agrada saber el que mengem, i també qui ho ha preparat. Presentar i explicar la història del teu restaurant t'ajudarà a guanyar la confiança dels teus clients, i alhora s'enfortirà la reputació i imatge del teu negoci.

5#Informació i contacte
Els teus clients poden tenir dubtes sobre els plats o sobre el tipus d'esdeveniments que es poden realitzar al restaurant, per això és molt important incloure un formulari de contacte per a poder respondre tots els dubtes.

 

4 EXEMPLES DE DISSENY WEB DE RESTAURANTS

captura-pantalla-caravista

 

1#Restaurant Caravista
Lloc web amb una estructura clàssica i diverses funcionalitats. Del disseny de la web el que més ens agrada és l'associació de les tonalitats blaves amb el tipus de plats que ofereix el restaurant, marisc i peix. El disseny és net, format per blocs clarament diferenciats i amb molts espais blancs, el que li dóna un toc de senzillesa i simplicitat. Un punt que no ens convenç d'aquest disseny web, és l'ús d'alguns elements en color vermell (ja que el vermell es relaciona molt fàcilment amb accions de perill com ara suprimir un element).

 

captura-pantalla-voellerei

 

2#Völlerei, Restaurant i bar
No hi ha res que no ens agradi d'aquesta pàgina web, així de clar ho diem. Des dels seus recursos audiovisuals de molt bona qualitat, fins l'excel·lent paleta cromàtica. Ens encanta com es combinen els vídeos i imatges per a crear dinàmiques animacions i transicions que fan que la web cobri "vida". Amb una arquitectura de navegació senzilla i unes característiques visuals molt atractives, aquest lloc web convida a l'usuari a seguir navegant i descobrint el restaurant, els serveis i els plats que ofereix.

 

captura-pantalla-aqua-restaurant

 

3#Aqua Shard
Menys és més. Així de senzill. Aquest restaurant opta per una arquitectura de navegació senzilla a través d'àncores en una one page. Incloure tota la informació en una sola pàgina pot ser una forma molt útil de mostrar-li a l'usuari i/o client tota la informació de forma ràpida. El disseny ens sembla net i clar, però potser li afegiríem animacions perquè el disseny fos més dinàmic i no tan pla. Vosaltres que creieu?

 

captura-pantalla-arzak

 

4#Restaurant Arzak
Disseny web minimalista on les imatges i vídeos són l'element principal que ajuda a captar l'atenció de l'usuari. Amb una paleta cromàtica en la qual predominen els colors neutres i bàsics, el contingut cobra importància a través de blocs que gairebé ni es diferencien entre ells. Ens crida l'atenció el bon ús dels dos menús de navegació, on en el fix hi ha les opcions de més d'interès per al restaurant i l'usuari com ara "Reserves" o "Contacte", i el menú desplegable on hi trobem informació de interès com la "Història" o el "Laboratori".

 

El teu restaurant o bar encara no té presència a Internet? A Use It podem ajudar-te i que el teu negoci tingui un web que l'identifiqui, i que representi la seva personalitat i estil. Informa't.