Uneix-te a Use It per sol·licitar el teu Kit consulting

El Govern ha anunciat l'obertura oficial del termini de sol·licitud per al nou Kit Consulting. Aquest programa proporciona subvencions de fins a 24.000 euros per a assessorament digital, adreçades a empreses que tinguin entre 10 i 250 treballadors.

 

Els fons disponibles són limitats i es poden esgotar ràpidament! Et suggerim registrar la teva empresa com més aviat millor per assegurar el teu accés a aquesta important oportunitat d'assessorament digital gratuït per al teu negoci.

kit-consulting

DEPENENT DE LA MIDA DE LA TEVA EMPRESA, POTS ACCEDIR A:

  • - 12.000 EUROS (ENTRE 10 I MENYS DE 50 TREBALLADORS)
  • - 18.000 EUROS (ENTRE 50 I MENYS DE 100 TREBALLADORS)
  • - 24.000 EUROS (ENTRE 100 I MENYS DE 250 TREBALLADORS)

No perdis aquesta oportunitat excepcional d'accelerar la transformació digital de la teva empresa amb el suport financer del Kit Consulting.

Intel·ligència artificial

Desbloqueja el potencial de la teva empresa amb Use It IA: Solucions d'intel·ligència artificial innovadores, eficients i personalitzades. Impulsem el teu negoci i portem el teu interès per la IA a l'acció amb l'objectiu de generar valor, de manera responsable i amb casos de negoci clars. 

Pàgines web a mesura

Oferim la creació de pàgines web a mesura que reflecteixin la identitat única del teu negoci. Amb un disseny modern i funcionalitats personalitzades, garantim una presència online impactant i adaptada a les teves necessitats específiques.

Gestió de xarxes socials

Maximitza la teva presència online amb la nostra gestió de xarxes socials. Creem estratègies de contingut impactants, gestionem les teves plataformes i interactuem amb la teva audiència per construir una comunitat fidel.

Gestió de clients

Optimitza les teves relacions amb els clients amb el nostre servei de gestió de clients. Des de la captació fins a la retenció, implementem eines eficaces per mantenir una comunicació efectiva i millorar la seva satisfacció.

Business Intelligence i Analítica

Aprofita al màxim les teves dades amb el servei de Business Intelligence i Analítica. Proporcionem insights valuosos per prendre decisions informades, millorar l'eficiència operativa i impulsar el creixement del teu negoci.

Gestió de processos

Simplifica i automatitza les teves operacions amb el nostre servei de gestió de processos. Desenvolupem solucions personalitzades per optimitzar les teves operacions diàries, millorar l'eficiència i reduir els costos.

Ells ja han confiat en nosaltres

miniatura-proyecto-web-ecommerce-ota

Use It dissenya i desenvolupa la nova web corporativa,…

miniatura-proyecto-web-pinsos-ursa

L'empresa Pinsos Ursa confia en Use It per al redisseny…

miniatura-proyecto-ecommerce-farmacia

La Farmàcia Freixenet de Lleida confia a Use It el…

Soport i manteniment tècnic

Una vegada que el projecte està finalitzat és important mantenir-lo actualitzat, segur i sense errors. A Use it oferim els serveis de suport i manteniment tècnic un cop el projecte ja està publicat, per a que segueixi operatiu.

hover soporte soporte-responsive

Formació de clients

Et presentem el nou gestor web del teu projecte, i altres eines que et seran útils per al manteniment i promoció del nou projecte. Formem als clients per a que puguin treure-li el màxim partit a les eines gestionant els recursos d'una forma positiva.

hover formacion formacio-responsive