Portada-pantone

La unió fa la força

21 desembre 2020
DISSENY

Un any més com ja és tradició, Pantone ha revelat quin color serà tendència al 2021.

Pantone, la firma nord-americana i creadora d'un dels sistemes d'identificació cromàtica més utilitzada a nivell mundial per a professionals del disseny ens ha sorprès molt. I és que es tracta, aquesta vegada, de dos colors; el Pantone "Ultimate Gray" i el Pantone "Illuminating". Dos colors que units, llancen un missatge de força, energia i esperança, que al mateix temps tenen una combinació molt interessant que la fan perfecta.

Però anem per parts, parlarem de cada color i en què ens ajudarà aquest any que ve. El Pantone "Illumintating" es tracta d'un groc molt clar que genera energia i vitalitat, el qual aquest any ens anirà bé a tots. En canvi, el Pantone "Gray" evoca sensacions de robustesa i elegància també ens inspira seguretat i estabilitat. Dos colors que es fusionen per crear una perfecta parella cromàticac amb unes sensacions profundes que fan que mirem el futur de forma positiva.

Des de Useit ens caracteritzem per estar en constant innovació i al dia. Sens dubte, aquesta tendència cromàtica la utilitzarem en més d'un projecte per així aconseguir l'excel·lència que busquem en cada un dels nostres clients.