ecommerce, web

Vendre que tot això passarà, és Ecommerce

6 octubre 2020
WEB

La situació actual generada per la pandèmia del Covid-19, el seu confinament, estat d'alarma i les limitacions de moviment ha implicat nous hàbits en tota la població a l'hora de relacionar-se amb la tecnologia i fer les seves compres, generant un augment del ecommerce.

PER A MINIMITZAR LES CONSQÜÈNCIES DE LA CRISI ORIGINADA PEL COVID19 ALS NEGOCIS, EL ECOMMERCE ES PRESENTA COM UNA EINA CAPAÇ D'AJUDAR A GRANS, MITJANES I PETITES EMPRESES. 

És important crear una pàgina web optimitzada amb un disseny que asseguri una bona experiència d'usuari independentment del dispositiu al que es connecti. Tot això serà indispensable per a tenir una ecommerce amb les mesures adequades per arribar als resultats desitgats.

Així que el ecommerce presenta una gran oportunitat en aquest aquests temps, la crisi ha transformat la relació entre les marques i les persones i ha accelerat la transformació digital. Les empreses tindràn que aprofitar aquest canal de la forma més òptima possible per poder continuar amb el seu negoci assegurant qualitat i funcionalitat amb l'objectiu de vendre els productes o serveis, no obstant, captar i fidelitzar els seus clients.

Useit aplica els 5 consells que facilitem a continuació per tenir botiga online d'èxit:

1 · Pensar en la logística: Ningú vol demanar un producte per internet i que tardi setmanes a arribar-li.

2 · Disseny de la ecommerce: És la presentació de la teva botiga online, tot el món vol un aparador cuidat i atractiu.

3 · Facilitats de pagament: És molt còmode pagar amb targeta bancària o amb compte de Paypal.

4 · Posicionamient web: Importand tenir un bon SEO per a posicionar la web i així guanyar en visites amb possibles vendes.

5 · Atenció al client: Tenir cura de qualsevol dubte que pugui tenir el client amb elproducte o servei donant una solució ràpida. Useit pot incorporar al ecommerce "chatbots" que donen una resposta efectiva i instantànea al client, les 24 hores i els 365 dies de l'any. Tens que veure aquest post tan interessant sobre els chatbots.

 

Des de Useit hem notat una gran afluència de clients en els últims mesos que ens han demanat que dissenyessim una ecommerce. Un dels nostres ultims treballs que hem creat recentment és www.washeo.es , un cliente que volia tot el desenvolupament de la seva marca i una ecommerce. Primer vam treballar amb naming, després vam aplicar branding i ens vam posar en la seva pàgina web. El resultat? Una marca amb un disseny innovador que perdurarà en el temps i una ecommerce optimitzada amb una experìencia d'usuari que assegurarà el seu èxit. Podeu donar una ullada a la nostra web www.useit.es per veure aquest i d'altres projectes.

Si creus que el teu negoci necessita aquesta transformació, nosaltres et podem ajudar, parlem?