portada-beacons-ferias-congresos

Beacons i la revolució en congressos i fires

12 novembre 2018
IOT
3 min (366 paraules)

Us imagineu que gràcies a un sensor bluetooth podeu monitoritzar en temps real tots els visitants i expositors dins de l'recinte? Tercera publicació de Beacons on us expliquem les possibilitats dels beacons en fires.

 

MARKETING I PUBLICITAT INSTANTANI

Les fires solen ser espais de grans dimensions amb un munt d'estands d'empreses i marques variades, llavors ... ¿Com podem aconseguir diferenciar la nostra empresa de les altres i fer que els visitants s'apropin al nostre expositor? Gràcies als sensors beacons podem crear un canal de comunicació directe amb el visitant, a través d'notificacions push quan s'acosten a una zona o estand concret. A més, els beacons permeten conèixer els moviments dels visitants i expositors, els estands més visitats i guiar-dins el recinte fins a on ell vulgui anar.

ELS BEACONS SÓN SENSORS QUE ES COMUNIQUEN GRÀCIES A EL SISTEMA BLUETOOTH.

 

MÉS CONEIXEMENT PER AL EXPOSITOR

Gràcies a una app i un gestor web, l'expositor pot conèixer tot el trànsit que ha tingut el seu estand segons un embut. Conèixer també els usuaris que han passat prop, els seus interessos, quants visitants han entrat en el seu espai i el perfil de públic objectiu dels que han entrat.

NOVES EINES PER A L'ORGANITZACIÓ

Però no tots els beneficis són només per als visitants i els expositors, gràcies a aquests sensors bluetooth l'organització de la fira disposa de noves eines, com ara: crear campanyes a temps real (per data i hora, periòdiques, etc.) i notificar-les a l'usuari quan es troba en una zona concreta.

Mitjançant el gestor l'organització també pot comunicar esdeveniments d'interès per a l'usuari i rebre mètriques i estadístiques de campanyes ja notificades, generar mapes de calor amb les zones més visitades, temps de permanència en cada zona i alertes per canvis d'estat i / o zona.
 

¿Seran els beacons i apps per a mòbils el futur en els congressos i fires? Si vols portar el teu congrés o fira a un altre nivell de màrqueting i oferir més possibilitats i serveis als teus expositors i visitants, contacta'ns, podem ajudar-te.