E-commerce, el teu negoci online

El temps ha demostrat que ja no n’hi ha prou amb tenir presència a Internet, ja que depenent de l’objectiu, serà necessari disposar de tot tipus de funcionalitats que permetin connectar i implicar al client o públic objectiu.

Solucions e-commerce - botiga online

DISSENYEM LA TEVA BOTIGA ONLINE A MIDA PER VENDRE PER INTERNET.

Per aquest motiu, es imprescindible comptar amb un disseny web que reflexi i transmeti els valors de la teva marca, i que s’adapti als múltiples dispositius (ordinadors, tablets i smartphones) a través dels quals els usuaris i públic objectiu interactuaran i compraran.

LES E-COMMERCE S'HAN CONVERTIT EN LA PRINCIPAL FONT D'INGRESSOS PER A TOT TIPUS DE NEGOCIS.

Les nostres ecommerce són úniques i adaptables, ja que ofereixen solucions avançades que superen qualsevol gestor de continguts del mercat i s’adapten especificament a les teves necessitats.

Disseny i navegació

Disseny per potenciar la identitat de la marca. Navegació fàcil i intuïtiva a través de categories, recerca per camps i fitxes per facilitar la usabilitat i accessibilitat de l'usuari.

Classificació de productes

Els productes es poden classificar per diferents tipus de camps, com per exemple: fabricant, marca i/o famílies.

Valoració i opinions

Una valoració o opinió positiva d'un producte pot assegurar una nova venda. Les nostres ecommerce poden incloure la valoració de productes comprats i afegir comentaris.

Detall de productes

Com més informació, millor. Per això cada producte posseirà una fitxa descriptiva completa amb explicació detallada, característiques tècniques, preu, enllaços, pdfs... i galeria de fotografies.

Gestió i administració

Les comandes, clients i productes s'emmagatzemen en una base de dades de fàcil gestió, amb una interfície molt intuïtiva i accessible.

Plataformes i plugins

Connexió amb plataformes com Google Shopping i possibilitat de compartir productes a través de Whatsapp o en xarxes socials.

Ells ja han confiat en nosaltres

miniatura-proyecto-web-ecommerce-ota

Use It dissenya i desenvolupa la nova web corporativa,…

miniatura-proyecto-web-pinsos-ursa

L'empresa Pinsos Ursa confia en Use It per al redisseny…

miniatura-proyecto-ecommerce-farmacia

La Farmàcia Freixenet de Lleida confia a Use It el…

Soport i manteniment tècnic

Una vegada que el projecte està finalitzat és important mantenir-lo actualitzat, segur i sense errors. A Use it oferim els serveis de suport i manteniment tècnic un cop el projecte ja està publicat, per a que segueixi operatiu.

hover soporte soporte-responsive

Formació de clients

Et presentem el nou gestor web del teu projecte, i altres eines que et seran útils per al manteniment i promoció del nou projecte. Formem als clients per a que puguin treure-li el màxim partit a les eines gestionant els recursos d'una forma positiva.

hover formacion formacio-responsive