portada-beacons-industria

Beacons, la nova revolució industrial

16 novembre 2018
IOT
4 min (430 paraules)

T'imagines que gràcies a un sensor bluetooth pots monitoritzar en temps real tots els actius de la teva empresa? En aquesta última publicació sobre Beacons us expliquem els beneficis dels beacons per al sector industrial.

 

CADA ACTIU EN EL SEU LLOC

Amb el sistema de beacons per Bluetooth podem enllaçar una etiqueta amb un actiu, fet que ens permet conèixer en temps real la ubicació d'aquest actiu. A més es poden classificar aquests productes d'una nova manera més pràctica i millorar el procés d'adaptació de nous treballadors.

GRÀCIES ALS BEACONS PODEM REDUIR EL TEMPS DE RECERCA.

En algunes ocasions és clau el control de la temperatura en determinats productes, alguns tags bluetooth ens permeten conèixer la temperatura i altres dades ambientals. Per exemple, podem conèixer quan un aliment s'ha de dirigir a una zona i que temps ha de romandre en aquesta, si passa més temps de l'hagut es genera un avís.

 

Gràcies a un gestor web que es pot integrar amb el programari o el seu RP existent de l'empresa, la direcció o departemento de gestió pot conèixer la ubicació en temps real d'un actiu i / o treballador i activar processos en cas d'estar en una zona o itinerari incorrecte. El gestor també li permet analitzar els seus espais i generar mapes de calor per zones, temps de permanència en cada sector i alertes per canvis d'estat i / o zona.

 

MILLOR SEGURETAT I EFICIÈNCIA

Amb els sensors beacons podem ajudar-te a protegir millor la teva empresa, ja que podem evitar que empleats o persones que no formen part de l'empresa puguin entrar en zones no permeses i no segures amb alertes automatitzades i / o bloquejant accessos. A més la nostra tecnologia ens permet identificar els treballadors i automatitzar processos com el fitxatge diari, control de personal i / o seguiment.

La mobilitat ens permet optimitzar la gestió de processos com el servei tècnic de les empreses. Disposar d'una app que permeti als treballadors conèixer les tasques diàries i poder emplenar la tasca amb la informació i la validació de client directament des del telèfon intel·ligent, és un gran avanç en eficiència i producció.

 

Vols que la teva empresa sigui més eficient? En Utilitza It som experts en tecnologia bluetooth i en aplicacions mòbils ia Internet of things, pots llegir més sobre l'aplicació dels becons a la Indústria aquí, o si ho prefereixes contacta'ns, podem ajudar-te a adaptar la teva empresa a les noves tecnologies.