im-2

Com digitalitzar la teva empresa

12 maig 2022
MÀRKETING
7 min 892 paraules

En els últims anys, les noves tecnologies han canviat la forma de comunicar una empresa amb el seu públic. Els clients passen molt de temps connectats així que digitalitzar la teva empresa es necessari donar-se a conèixer de forma online. Això pot comportar un gran creixement empresarial.

En tan sols uns passos, pots digitalitzar la teva empresa i t’expliquem com fer-ho.

Entendre el nostre públic

Digitalitzar la nostra empresa significarà que tindrem un abast a un públic més extens. Per tant, tenim que entendre a qui ens dirigim, les necessitats dels clients, que es el que els impulsa a comprar i es el que oferim nosaltres de diferent. Definir un públic objectiu ens ajudarà a optimitzar l’experiència d’usuari i donar-li valor al client.

Implementar un CRM

Aquesta es una eina molt potent perquè si la utilitzem millorem la nostra relació amb el client. Podem guardar totes les dades en una sola plataforma, així facilitar la segmentació dels clients, la personalització d’accions, l’enviament de campanyes entre altres opcions. Afavoreix la automatització de funcions i això es tradueix en un estalvi de temps.

Crear una estratègia de marketing

Fer una investigació de les millors maneres de d’assolir els objectius i així donar-nos a conèixer, ja sigui creant contingut per a les xarxes socials, campanyes de marketing o aconseguir nous clients.

Mobile First

Adaptar el nostre contingut i plataformes als usuaris que utilitzen els seus smartphones com a mitjà principal de navegació. Això significa optimitzar la navegació en la versió mòbil de la nostra web o inclòs crear una app per a millorar l’experiència d’usuari.

Millorar el SEO

Aquest es un pas essencial donat que resultarà amb més interacció amb la pàgina de l’empresa. Per millorar el posicionament SEO, podem utilitzar “keywords” importants i rellevants en la nostra pàgina web, la creació de contingut de qualitat i l’ús de “backlinks”.

Incorporar ecommerce

Una vegada tenim la web, es important poder oferir els nostres serveis o productes en línia i que els clients puguin comprar i fer la transacció online. Això els estalviarà temps i a més a més podran comptar con un servei posterior d’atenció al client.

Vols digitalitzar el teu negoci? Parlem-ne