portada-proyecto-webs-pects

Disseny web per a projectes d'especialització

4 min (476 paraules)
Client
Diputació de Lleida
Tipus de projecte
WEB
Parlem de
webs
corporativo
institución
servicios

Use It dissenya i desenvolupa les pàgines web per als projectes PECT (Projecte d'Especialització i competitivitat territorial) impulsats per la Diputació de Lleida. PECT El bosc i PECT Porcí de Lleida són dos llocs web totalment independents però que comparteixen un mateix disseny de l'estructura web.

 

INTRODUCCIÓ

La Diputació de Lleida és una institució supramunicipal que té la seva raó de ser en els ajuntaments i, per tant, en tots els habitants de la província de Lleida. Els valors de la corporació es basen en el compromís amb les persones, la defensa del món local, el desenvolupament integral del territori i la projecció internacional de les terres de Lleida.

TO I ESTIL

Aquest projecte està compost per dos projectes web, PECT El bosc i PECT Porcí de Lleida, on cada un té una identitat visual pròpia. Per aquest motiu es va crear un "disseny base" on es va modificar la guia d'estils segons la identitat de cada projecte PECT. PECT El bosc compta amb una paleta de colors en tons verds, mentre que el PECT Porcí de Lleida té una paleta de colors en tons rosats, i en tots dos dissenys s'estableixen tonalitats neutres com el negre, gris i blanc per aportar transparència i contrast.

S'UTILITZEN FOTOGRAFIES AMB COLORS VISTOSOS I MOLT LLUMINOSES PER DONAR-LI UN ASPECTE VISUAL MÉS DINÀMIC.

mockup-proyectos-web-pects

 

ARQUITECTURA DE NAVEGACIÓ I JERARQUIA DE CONTINGUT

Es genera una arquitectura de navegació pensada per poder utilitzar-se en tots els projectes PECT presents i futurs, per això es divideix en els diferents apartats globals:

  1. Inici: pàgina principal on es presenta de forma breu el projecte i els seus conceptes bàsics, actualitat relacionada i altres PECTS i/o projectes relacionats amb el territori.
  2. Presentació: apartat corporatiu on es detalla tota l'estratègia del projecte, els seus objectius i les entitats que formen part del projecte.
  3. PECT: format per quatre subapartats més extensos com el de vista general, socis, l'impacte social i territorial de l'PECT i contribució de l'PECT en el sector d'acció.
  4. Operacions: pàgines explicatives de cadascuna de les accions que es desenvolupen en el projecte.
  5. Actualitat: notícies relacionades amb el projecte.
  6. Contacte: apartat format per un formulari de contacte.

La jerarquia de contingut és similar en els diferents apartats gràcies a la combinació de diversos "blocs", on l'element principal sol ser una imatge acompanyada d'un element gràfic del color principal, títol del bloc i text descriptiu.

CREAR UN DISSENY WEB QUE PUGUI APLICAR EN DIFERENTS PROJECTES I QUE VISUALMENT NO SEMBLIN IDÈNTICS, ÉS UNA TASCA DIFÍCIL PERÒ QUE POT ASSOLIR AMB PETITES VARIACIONS.

A Use It ens encarreguem de que tots els requisits d'un projecte web es compleixin per així satisfer les necessitats dels nostres clients i els seus objectius. Formes part d'una institució i t'agradaria que tots els projectes d'aquesta tinguessin una pàgina web atractiva i intuïtiva?