Aplicacions mòbils

El fet de poder accedir als teus clients a través d’una aplicació mòbil està cada vegada més a l’abast de qualsevol empresa. Avui en dia gairebé tothom té el seu propi smartphone, i per a moltes empreses o organitzacions és una peça estratègica que obre un nou canal de contacte directe i instàntani.

carcasa aplicació mòbil mockup app mòbil

Disseny i usabilitat

Dissenyem cada secció de l’app reforçant la identitat visual corporativa i facilitant el comportament positiu de l’usuari cap a l’app gràcies als conceptes UX i UI.

Multiplataforma i multidispositiu

Apps per a iOS i Android amb un desenvolupament multiplataforma, multi idioma i compatibles amb els diferents dispositius tàctils.

Apps corporatives i de rendiment

Experts en el desenvolupament d’aplicacions privades corporatives, de gestió, control d’estocs o vendes per optimitzar l’activitat productiva d’una empresa.

Fidelització de clients

Les nostres apps ajuden a augmentar el valor com a marca, ja que ofereixen al client un sistema d’accés o cerca de productes i/o informació més senzill i ràpid.

Optimització i actualitzacions

Ens assegurem que les apps tinguin un rendiment òptim, a través de la fase de testeig i d’adaptació a les últimes versions i actualitzacions.

Més funcionalitats

Ús de geolocalització, notificacions PUSH, accés i control de la càmera, lectura QR, plugins de reconeixement facial i compres, analítiques i estadístiques, touch ID... Entre d’altres.

Desenvolupament d'apps per iOS i Android

UNA APP ET PERMET OBRIR UN CANAL DIRECTE I INSTANTANI AMB EL PÚBLIC OBJECTIU

Tenir una comunicació tant directa amb el públic objectiu és una font de beneficis per a l’empresa ja que genera conversions, compres i fidelització de clients sense una gran inversió i/o esforç per part de l’empresa o marca.

Nuestra experiencia nos avala
APP

ProApp

Un sistema per facilitar la cerca de protocolos
#02589c
img-hikvision-2
APP

Hikvision, una app propera als seus clients

Disseny i programació de l'aplicació Club Instal per a l'empresa Hikvision. Aquesta…
#d71820
img-actelgrup-2
APP

Actel, una app per a productors

L’empresa Actel ha confiat amb Useit pel disseny i desenvolupament de la seva aplicació corporativa…
#ce122d
portada-proyecto-software-app-fira-de-barcelona
APP, SOFTWARE

Fira Barcelona: Un software per crear apps

L'organització Fira de Barcelona confia en Use It per al desenvolupament del seu software de…
#0a2f88

Soport i manteniment tècnic

Una vegada que el projecte està finalitzat és important mantenir-lo actualitzat, segur i sense errors. A Use it oferim els serveis de suport i manteniment tècnic un cop el projecte ja està publicat, per a que segueixi operatiu.

hover soporte soporte-responsive

Formació de clients

Et presentem el nou gestor web del teu projecte, i altres eines que et seran útils per al manteniment i promoció del nou projecte. Formem als clients per a que puguin treure-li el màxim partit a les eines gestionant els recursos d'una forma positiva.

hover formacion formacio-responsive