portada-ganar-dinero-web

Com guanyar diners amb la teva web?

26 març 2019
WEB
6 min (698 paraules)

Segurament quan vas crear la teva pàgina web no ho vas fer per treure benefici per això, oi? I és que no és l'habitual, però si que és cert que cada vegada més les persones aprofiten les seves pàgines webs per guanyar uns diners extres. I perquè enganyar-nos, ¿a qui no li ve bé de tant en tant. Doncs bé, avui us portem al bloc, mètodes per aconseguir guanyar diners amb la teva pàgina web. Comencem:

 

Encara que no és molt complicat generar ingressos a partir de la teva pàgina web a causa dels diferents mètodes que podem trobar, la veritat és que no amb qualsevol tipus de web podrem generar els mateixos ingressos. I és que no és el mateix els ingressos que et genera un compte a YouTube, que els que pots guanyar escrivint en un bloc.

Per això el primer que has de decidir és quin tipus de web vols crear ja que si per exemple la teva pàgina web estarà basada en les visites has d'aconseguir un bon trànsit web per aquetsa o si la teva intenció és vendre, el més encertat seria crear un comerç electrònic. Partint de la idea de pàgina web que decideixis crear, és llavors quan has de pensar la manera amb la qual podràs guanyar diners. I és aquí on nosaltres et recomanem 5 formes de monetitzar la vostra pàgina web.

 

5 FORMES DE MONETITZAR LA TEVA WEB

PUBLICITAT ONLINE

És una manera fàcil de guanyar diners a la teva web ja que només has d'afegir banners de diversos anunciants a la teva web a canvi de diners. Tens 3 tipus d'aquesta publicitat:

  1. Cost per Clic: guanyaràs diners cada vegada que algú faci clic en la publicitat.
  2. Cost per Mil: per cada 1000 visualitzacions guanyaràs diners.
  3. Cost per Acció: guanyes quan l'usuari es registra o compra algun producte.


MARKETING D'AFILIACIÓ

Pots generar ingressos recomanant o revisant productes d'altres pàgina web. L'únic que hauràs de fer és enllaçar el teu recomanacions a la pàgina web on ofereixin aquest producte i si algú ho acaba comprant t'emportaràs una comissió.

 

COL·LABORACIONS AMB MARQUES - INFLUENCER MARKETING

Aquest tipus és interessant per als llocs de contingut audiovisual, però prèviament has d'haver creat un lloc potencial perquè així les marques contactin amb tu perquè promocions seus productes. Parlem de mitjans com Youtube o Podcasts. I, com guanyar diners amb aquests canals, no ?. Aquests són tres bons ejemlos de col·laboracions amb marques que t'ajudaran a guanyar diners:

  • Patrocinis: es fan servir molt en els podcast, simplement afegint una petita intervenció al principi, al mig i al final de l'àudio.
  • Product placement: típic de YouTube. En aquest casa una marca paga al youtuber perquè el promocioni al seu canal.
  • Merchandising: semblant al punt anterior però a diferència d'aquest, amb el marxandatge n'hi ha prou que només es vegin exposats els productes de alfuna marca o que el influencer porti posat una samarreta d'una marca en concreta, però en cap moment la promociona.

 

MONETITZAR AMB ADSENCE

Google adsence permet als editors guanyar diners mitjançant la col.locació d'anuncis sense la necessitat que l'usuari faci cap compra, simplement el fet que entre l'anunci ja genera benefici. Com hem vist en els anuncis publicitaris es refereix al CPC, o cost per clic.

 

DROPSHIPPING

Això et permet crear la teva pròpia botiga, gestionant les compres i vendes per compte propi però amb la diferència que el producte que vendràs no serà teu, un proveïdor serà l'encarregat de subministrar i distribuir-lo.

 

 

Ara que ja saps que pots guanyar diners amb la teva web... A Use It podem ajudar-te en el disseny, creació i monetització de la teva pàgina web. Vols iniciar el teu projecte? Contacta'ns.